Gratis producten

Gratis producten verzamelen wij speciaal voor jou, zoveel mogelijk, zodat jij ook zoveel mogelijk geld kan besparen om deze producten, artikelen of samples. Niet alleen bespaar je veel op deze gratis items, maar je houd ook nog een geld over om andere leuke dingen te doen. Als jij structureel gebruik maakt van deze gratis producten zal je op de lange termijn veel geld overhouden. Mis daarom ook niks van deze producten en meld je aan voor onze gratis producten lijst. Veelal gaat het om producten zoals sokken, condooms en scheermesjes. Dingen die we vaak gebruiken en waar we stieken toch veel euro's voor moeten inleveren. Zelf maken wij er met plezier gebruik van en zo willen we ook jullie toegang geven tot deze product aanbiedingen. 

Zijn de gratis producten wel helemaal gratis?

De producten zijn helemaal gratis. Het kan zijn dat je in sommige gevallen wel de verzendkosten moet betalen. Dit is echter nog steeds maar een aantal euro ipv de volle mep te betalen voor een product. Niet altijd moet je verzendkosten betalen, vaak wordt het ook gratis toegezonden of zijn het digitale producten om gebruik van te maken.

Geen gratis producten meer missen?

Meld je gratis aan voor de Gratis Proberen nieuwsbrief en check in je mailbox of er handige gratis producten voor je bij zitten om zo te besparen op je uitgaven.